Вітаємо Вас Гість | RSS
fivehouse
ф о р у м
Головна сторінка » Політика - Форум » Реєстрація » Вхід Сб
27.04.2024
14:32
[ Нове повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форума: fivehouse, Юлька-Шпулька, Yulichka13  
Форум » Offtopic » Про інше » Політика (...)
Політика
Mish@Date: Вс, 08.04.2007, 21:01 | Message # 1
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 208
Репутація: 53
Статус: Offline
Народ мені цікава ваша думка за кого ви б голосували (партію) як що будуть вибори???????і підтримуєте те що зробив Ющенко????????

FIVEHOUSE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!
 
MC_MicDate: Пн, 09.04.2007, 01:20 | Message # 2
Сержант
Група: Модератор
Повідомлень: 43
Репутація: 24
Статус: Offline
Я за! На мою думку Ющенко зробив правильний вибір. Подивимось, що буде далі.......

...давай-давай...більше-більше...танцюй-танцюй...
 
Юлька-ШпулькаDate: Пн, 09.04.2007, 13:43 | Message # 3
Генерал-майор
Група: Модератор
Повідомлень: 331
Репутація: 55
Статус: Offline
Mish@, Жах Міша....боже і тут ця політика.....як воно вже всьо задрало...а ше особливо то піпікання і фраза "Рішення прийнято" УЖАС!

 
КицюняDate: Пн, 09.04.2007, 14:03 | Message # 4
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 101
Репутація: 11
Статус: Offline
От народ, вас ще не задрала ця політика, Юлька каже правду, тут ми обговорємо щось цікавіше!!!Мене вже ця політика ЗАДОВБАЛА!!!!

 
Mish@Date: Пн, 09.04.2007, 15:00 | Message # 5
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 208
Репутація: 53
Статус: Offline
Quote (Кицюня)
От народ, вас ще не задрала ця політика, Юлька каже правду, тут ми обговорємо щось цікавіше!!!Мене вже ця політика ЗАДОВБАЛА!!!!

tak hto vas prosut з Юлькою zahodutu na cy temu!!!!!!yakwo vam necikavo budlaska ne zahodte moge ye ludu yakim cikavo!!!!!!!


FIVEHOUSE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!
 
Юлька-ШпулькаDate: Вт, 10.04.2007, 15:01 | Message # 6
Генерал-майор
Група: Модератор
Повідомлень: 331
Репутація: 55
Статус: Offline
Mish@, хотів політики?!Хотів....тож на тобі ЧИТАЙ!!!!
Незважаючи на пом’яті піджаки депутатів, їхню штовханину в коридорах судів і ЦВК, небезпечні хороводи приїжджих навколо Банкової і Ради, переважна більшість населення все-таки сприймає політичну кризу, що виникла в Україні, радше як бурю в печерській склянці води. І за великим рахунком — це правда. Затятість, із якою ведеться боротьба за владу, ускладнюється пострадянським синдромом, якого не позбувся жоден із лідерів, котрі беруть у ній участь, — «Переможець отримує все!». Юлія Тимошенко ніколи не приховувала своєї схильності до концентрованої влади і довела це послідовним несприйняттям конституційної реформи. Віктор Ющенко мріє виписати нову Конституцію так, щоб президент був поновлений у максимальному обсязі своїх повноважень, призначав і знімав усіх і вся. Та, власне, не забулися ще часи, коли навіть маючи їх, президент багаторазово залазив на поле прем’єрів. Віктор Янукович, шляхом створення конституційної більшості, вісім місяців вибудовував піраміду своєї влади, яка в результаті, за обсягом де-факто здобутих важелів, мала зрівнятися з кучмівською.

Щоразу, спостерігаючи за загостреннями цього перманентного процесу, я згадую свою розмову з П.Лазаренком:

— То в чому ж ваша мета, Павле Івановичу? — запитала я главу уряду взимку 1997-го.

— Вісім років бути прем’єром.

— Але це неможливо.

— Чому?

— З багатьох причин, одна з яких полягає в тому, що ви ні з ким не ділитеся.

— Щоб почати ділитися, спочатку все має стати моїм.

Насправді ж і зараз ніхто нічим особливо ділитися не збирається. Ця обставина є ключовою у ланцюзі причин, які привели Україну до конституційної, політичної і психологічної кризи. Лідер кожної з політичних сил уже котрий рік зосереджує зусилля на концентрації ресурсів. І не лише фінансових, адміністративних чи електоральних. Йдеться про вкладання грошей у людей як у нерухомість: у суди, адвокатів, журналістів, політологів, соціологів, політтехнологів. У результаті політики самі стали жертвою цього процесу, оскільки в країні фактично відсутні фізичні і юридичні особи, спроможні стати третейськими суддями; думка яких є однаково авторитетною для кожної зі сторін-опонентів. Саме тому багато хто з небезпідставним скепсисом ставиться до потенційного рішення Конституційного суду. Орган, який працює не в умовах кардинальського конклаву, навряд чи зможе в нашій країні прийняти об’єктивне рішення. Втім, і Печерський, і Верховний, і багато інших судів лише формально можуть носити звання істини в останній інстанції. І першим запитанням, після оголошення більшості їхніх рішень, є не «чому?», а «скільки?».

З одного боку, у країні існує колосальна потреба в людях і організаціях, здатних ставити правову і моральну крапку в кон­фліктах. З іншого, нездатність політичної еліти знаходити компроміси в рамках існуючого законодавства призводить до того, що вже котрий рік політики є заручниками як спонсорів, так і крутійської віртуозності юристів. Безумовно, можна чекати на рішення Конституційного суду і сподіватися на те, що в цивілізованій країні, на відміну від Росії 1993 року, йому всі дружно підкоряться. Але можна подивитися на процес і інакше. Адже, особисто для мене, вердикт цього поважного органу лише дасть привід задуматися, хто є більш крутим: Пригодський чи Балога...

За великим рахунком, кінці від заплутаного клубка амбіцій наших провідних політиків знаходяться не в судах, а в руках якісно іншого політичного покоління. Та сьогодні це покоління — радше релігія зневірених, ніж реальність. І мине не один рік, доки крупинки зберуться в могутню купку. Та ці роки необхідно прожити. Бажано, зберігши країну і, бажано, не перевівши її в остаточно маргінальний стан. Ці роки доведеться прожити з тими, хто є зараз. Не маючи ілюзій щодо них, але сподіваючись бодай на їхній інстинкт самозбереження. Для цього потрібен політичний компроміс. Широкий, усвідомлений і стійкий. Компроміс, за якого не буде тих, кому дісталося все, і тих, хто програв цілком. Компроміс, за якого потроху, але твердо виграють усі. Та поки що його немає.

Кожного з трьох гравців: і президента, і прем’єра, і лідера опозиції — безкомпромісно проведена лінія може завести у безвихідь. І країну разом із ними.

Робіть висновок самі: безумовно, я б воліла, щоб конституційна обґрунтованість рішення президента про розпуск парламенту була бездоганна. Та на жаль. Але ж, по суті, Ющенко має рацію: формування трьохсотголосої коаліції не тільки позбавляє його балансоутворюючих повноважень, а й піддає ревізії народне волевиявлення, а також створює умови для необмеженої влади прем’єр-міністра, а отже — її узурпації. І наслідки такої узурпації розгрібатиме не тільки Ющенко, а вся країна, яка залишиться без життєво необхідної системи стримання і противаг у системі влади з вищезгаданою установкою переможців. До моменту рішення Конституцій­ного суду указ, виданий президентом, діє, він вважається легітимним і — повинен виконуватися. За невиконання указу президента передбачено відповідальність, Ющенко акцентував — зокрема й карну. До цього можна було ставитися з посмішкою, ухвалюючи колективні рішення про непідтримку указу — Радою, Кабміном, місцевими радами... Але з моменту підписання указу, що закріплювався рішенням негайно скликаної РНБОУ, настає відповідальність індивідуальна... В указі по днях розписано дії чиновників, яких зобов’язано фінансувати виборчу кампанію з резервного фонду і проводити закупівлі для потреб ЦВК. Прізвища, як і дати, конкретні: Янукович, Азаров, Копилов, Давидович, Харчен­ко. «До 7 квітня... до 10-го... до 11-го... до 12-го... протягом одного робочого дня...» Якщо, наприклад, 7 квітня прем’єр Янукович, 10 квітня — перший віце-прем’єр Азаров, 11 квітня він же і глава держскарбниці Харченко, далі — перший заступник міністра фінансів Копилов та глава ЦВК Давидо­вич не виконають продиктоване указом, то генеральний прокурор Медведько повинен послати до чиновників людей, уповноважених поцікавитися... Президент готовий до такого розвитку подій? Коли ж чиновники Кабміну на чолі з прем’єром відмовляються виконувати указ, то президентові, якщо він не готовий до поступок, іншої гри не залишається: він повинен апелювати до ГПУ. Постає запитання: а чи Медведько — та фігура, якою грає глава держави? Якщо навіть та і починає законно діяти, то інформація про допити або затримання залишиться з боку коаліції без відповіді? Хто може передбачити цю реакцію і її наслідки?


 
gs300Date: Вт, 10.04.2007, 15:03 | Message # 7
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 62
Репутація: 33
Статус: Offline
wacko wacko wacko wacko cranky

F*** ME I'M FAMOUS!
 
$aintOKDate: Вт, 10.04.2007, 17:07 | Message # 8
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 618
Репутація: 40
Статус: Offline
Ющенко-це той президент якого ми вибирали чи більшість з нас,правда він не виправдав сподівання народу,хоча бути президентом-це не означає що всі робитимуть так як Він сказав!!! На рахунок розпуску ВР,то я вважаю,що це правильне рішення,бо треба щось міняти,може вийде гірше,а можливо краще,але робити "щось" треба:"Не словом,а ділом"!!! Покищо в Україні Таке як байці "Либідь,щука,рак biggrin "

Неграм сало,а українцям банани!!!
 
ImaginаryDate: Ср, 11.04.2007, 21:09 | Message # 9
Генерал-лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 380
Репутація: 53
Статус: Offline
surprised Юлька, даааа....політикою ти цікавишся.....


Запомни скотина, у мальчика должны блестеть глаза, ботиночки и машина...
 
$aintOKDate: Чт, 12.04.2007, 16:14 | Message # 10
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 618
Репутація: 40
Статус: Offline
А я б ту політику закрив би у велику-велику Бутилку,закрив великим-великим корком і кинув би у велику-велику калюжу....

Неграм сало,а українцям банани!!!
 
ImaginаryDate: Чт, 12.04.2007, 19:32 | Message # 11
Генерал-лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 380
Репутація: 53
Статус: Offline
ггг)
Quote ($aintOK)
А я б ту політику закрив би у велику-велику Бутилку,закрив великим-великим корком і кинув би у велику-велику калюжу....

довго придумував???



Запомни скотина, у мальчика должны блестеть глаза, ботиночки и машина...
 
Юлька-ШпулькаDate: Вт, 17.04.2007, 22:50 | Message # 12
Генерал-майор
Група: Модератор
Повідомлень: 331
Репутація: 55
Статус: Offline
Юний талант 5 хати написав такий вірш:

Що в нас в Україні твориться?
Весь світ скоро скориться тим
поганим депутатам..
Лають всіх ганебним матом,
Ходять вони туди-сюди,
На них всі заглядаються
В їх бік злим поглядом обертаються
ніякого від них добра,
немов сидить там "сатана"
А москалик-жирна рожа
ніколи не напхається
Вже загріб пів Європи,
І далі пручається...
ЩОб лишити нас вільними,
Здатирідну мову,
і дожити в Україні
довіку спокійними...


 
RoksvelDate: Ср, 18.04.2007, 01:05 | Message # 13
Група: Удаленные





Я за Януковича віддам голос! tongue
 
Mish@Date: Ср, 18.04.2007, 14:37 | Message # 14
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 208
Репутація: 53
Статус: Offline
Quote (Roksvel)
Я за Януковича віддам голос!

a 4omu za nogo yakwo ne sekret??????????day vidpovid!!!!


FIVEHOUSE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!
 
RoksvelDate: Ср, 18.04.2007, 15:01 | Message # 15
Група: Удаленные





Тому що він до влади ставиться жостко, якшо він сказав, значить це буде зроблено!
А не так як розмазня Ющенко (сопливий бджоляр) tongue
 
RoseDate: Ср, 18.04.2007, 18:04 | Message # 16
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 532
Репутація: 36
Статус: Offline
Roksvel, wacko Да-а-а,оце ти трошки загнався... Юлька, з якого ти сайту це перекопіювала
Quote (Юлька)
Незважаючи на пом’яті піджаки депутатів, їхню штовханину в коридорах судів і ЦВК, небезпечні хороводи приїжджих навколо Банкової і Ради, переважна більшість населення все-таки сприймає політичну кризу, що виникла в Україні, радше як бурю в печерській склянці води. І за великим рахунком — це правда. Затятість...


Майже як РОМАНЮТКА
 
RoksvelDate: Ср, 18.04.2007, 18:22 | Message # 17
Група: Удаленные





Це чисто суб"єктивна думка! angry
 
$aintOKDate: Чт, 19.04.2007, 11:25 | Message # 18
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 618
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Roksvel)
якшо він сказав, значить це буде зроблено

а знаєш чому,скажу по секрету smile та тому що виконують тільки те що йому вигідно,а ще виконують ті оСОБИ,які йому сідницю лижуть......


Неграм сало,а українцям банани!!!
 
$aintOKDate: Чт, 19.04.2007, 11:31 | Message # 19
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 618
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Roksvel)
А не так як розмазня Ющенко (сопливий бджоляр)

100% що Ющенко розмазня,але люди міняються під впливом зовнішніх факторів і раніше він був (або нам здавалось що він був) ціленаправленим,але Президент це одна особа і соратників в нього не є так багато,як в Януковича,який все купляє,хороший приклад МОРОЗ-чмо продажне!!!!!!!! angry

Тому ні Янукович ні Ющенко самі порядку не наведуть..........
Постає питання а хто????????????????
А хрен знає,хто з політиків Добрий дядько чи тьотя,а хто Поганий........... wink


Неграм сало,а українцям банани!!!
 
RoksvelDate: Чт, 19.04.2007, 13:24 | Message # 20
Група: Удаленные





Quote ($aintOK)
МОРОЗ-чмо продажне!!!!!!!!

А ти зоть розібрався чого він так зробив?

Він договарювався про депутатів з своєї фракції але як дійшло до діла, зрозумів шо оранжеві його обманули, тому він і пішов в коаліцію...

Я б сам так зробив, якби поняв шо мене обманули.

 
Mish@Date: Чт, 19.04.2007, 15:02 | Message # 21
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 208
Репутація: 53
Статус: Offline
Quote ($aintOK)
100% що Ющенко розмазня

ne pogodguys!!!!!!!!vagay Ywenka horowum prezudentom!!!!!!!!!!!!tak mogluvo des pomuluvsya zi vsima buvaye!!!!Vsi mu ho4em wob vnas bulo bagato growey i ne spla4uvatu niyakuh podatkiv!!!!!!mu nikolu ne duvumsya na sebe yak mu poryadno vse robum(yak napruklad zdaytsa ekzamenu v instututah????yak vse robutsa v sudi k0olu tre wos vugratu i we more prukladiv...)tak potribno duvutusya na sebe vperwu o4ered!!!!ya nerozumiy takuh ludey yaki stoyalu na maydani a teper kagut wo Ywenko rozmaznya i take inwe!!!!!! angry angry angry angry


FIVEHOUSE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!
 
Mish@Date: Чт, 19.04.2007, 15:04 | Message # 22
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 208
Репутація: 53
Статус: Offline
Quote (Roksvel)
А ти зоть розібрався чого він так зробив?

ya rozibravsya dalu miwok kapustu i misce spikera tak ot i povivsya!!!!!!takuy samuy loh i Kinah!!!!!!nu yak mogna govorutu na maydani wo Yanukovu4 bandut a potim нег do nogo v koaliciy???????


FIVEHOUSE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!
 
$aintOKDate: Чт, 19.04.2007, 15:25 | Message # 23
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 618
Репутація: 40
Статус: Offline
Quote (Roksvel)
але як дійшло до діла, зрозумів шо оранжеві його обманули, тому він і пішов в коаліцію...

Обманули в чому,в тому що йому там money не світить, Roksvel, виходить на майдані він одне говорив,а інші дали Бабло і зовсім інше,це просто Сраколиз
Roksvel, я не хочу образити твої переконання,але мені Мороз і Янукович Company мені просто неприємні!!!


Неграм сало,а українцям банани!!!
 
Юлька-ШпулькаDate: Чт, 19.04.2007, 16:15 | Message # 24
Генерал-майор
Група: Модератор
Повідомлень: 331
Репутація: 55
Статус: Offline
Rose, я не копірувала....КАЖУ це написав учень 5 школи!

 
ImaginаryDate: Пн, 07.05.2007, 18:20 | Message # 25
Генерал-лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 380
Репутація: 53
Статус: Offline
Віктор Ющенко у п’ятницю провів переговори і з опозицією, і з коаліцією.

У першій половині дня президент намагався переконати лідера БЮТ Юлію Тимошенко та лідера "Нашої України" В’ячеслава Кириленка створити спільний блок.


Чи були переговори результативними, може свідчити те, що запланованого підходу Кириленко і Тимошенко до преси не відбулося. Як відомо УП, лідер БЮТ категорично проти цієї ідеї.


Водночас Юрій Єхануров заявив, що у п’ятницю також (не у президента, а на нижчому рівні) відбулася зустріч представників восьми політичних партій, на якій обговорювалися перспективи створення передвиборчого мегаблоку.

Мова йде про "Нашу Україну", "Народну самооборону", Рух, УНП, Собор, ХДС, Пору та КУН.

Водночас по обіді в секретаріаті президента вперше після указу президента про перенесення дати виборів з'явився прем’єр Віктор Янукович.

Предмет консультацій традиційний - врегулювання політичної кризи. Чи матимуть вони якийсь результат невідомо, але президент чомусь запросив прем’єра до коричневої кімнати.



Запомни скотина, у мальчика должны блестеть глаза, ботиночки и машина...
 
BrookDate: Сб, 22.09.2007, 15:33 | Message # 26
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 16
Статус: Offline
Янукович FOREVER!!!!!!!!Шутка! biggrin

Everything will change if you want it!
 
ImmortalDate: Сб, 22.09.2007, 15:34 | Message # 27
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 114
Репутація: 31
Статус: Offline
Я голосую за бабу Ганку!

Only SEX
 
BrookDate: Сб, 22.09.2007, 15:36 | Message # 28
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 16
Статус: Offline
А я за дєда Василя

Everything will change if you want it!
 
ImmortalDate: Сб, 22.09.2007, 15:37 | Message # 29
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 114
Репутація: 31
Статус: Offline
Brook, а нармально!

Only SEX
 
BrookDate: Сб, 22.09.2007, 15:53 | Message # 30
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 16
Статус: Offline
Дєд Василь дуже гарний кандидат!!Я його лічно знаю!Супер дід! biggrin

Everything will change if you want it!
 
Форум » Offtopic » Про інше » Політика (...)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:
© файвхаус 2007